Ax3

An apartment for a family | Ax3

Residential

Jaffa, Tel-Aviv

Interior design | Total renovation | Styling

Apt 85m2

A typical Jaffa apartment in a conserved building that went through a complete transformation by expanding the public space, demolishing walls that hid natural light coming from enormous windows year-round.

 

building a technical\practical gallery for storage in place of previous walls, installing Belgium style glass doors with iron divisions that allow the tenants to experience the whole space throughout the apartment.

 

All systems of the apartment were redesigned, storage space combine an assortment of materials, and the master suite is half open to the public space. The most private space if the children’s room.

gif-1.gif
_DSC1870 copy.jpg
_DSC1874 copy.jpg
_DSC1915 copy.jpg
_DSC1975 copy.jpg

To the project virtual tour Press here >>>